Despre noi

   

Produse de cea mai buna calitate

Preturi avantajoase

Termene de plata convenabile

Livrare prompta 
 

               "Firma NIKO AUTO COM SRL a fost înfiinţată în anul 2003 şi este axată pe producţia de coşuri de fum din inox (simplu perete sau dublu perete), tuburi flexibile din aluminiu, inox sau bandă zincată şi tubulatura ventilatie, precum si hote si mobilier din inox.

                Echipa Niko este alcatuită din specialişti în domeniu, oameni care întregesc un spirit tânăr, ambiţios, menit să raspundă la timp nevoilor clienţilor, tendinţelor pieţei şi dorinţei noastre de dezvoltare a unui brand românesc.

                Aşa cum ne mândrim cu un colectiv loial, ne mândrim şi cu clienţi loiali. Tuturor vrem să le multumim pentru alegerea facută, pentru dedicarea şi încrederea pe care ne-o acordă an de an."


 

Despre companie

                In momentul de fata societatea are un numar de 65 de angajati, dispune de o suprafata de productie si depozitare de 3500 mp si are in dotare masini specializate cu comanda numerica care permit obtinerea unor produse de calitate precum si o productivitate ridicata.

Societatea are implementat Sistemul de management al calitatii ISO 9001:2015.
               Pentru cosurile de fum detinem certificare CE nr. 2204-CPR-0368 iar pentru tubulatura de ventilatie detinem agremente tehnice eliberate de Institutul European de Stiinte Termice Bucuresti.

Clientii firmei

Lerloy Merlin Brico Depot Horn Bach
Romstal Becon
rbt Weekend Saniplus
Artsani ludoterm Olint
Unimat